Het meest flexibele online reserveringssysteem voor vergaderruimtes, flexplekken, zalen, werkplekken en studio’s

Eenvoudig. Flexibel. Voordelig.

Ervaar zelf waarom duizenden organisaties wereldwijd SuperSaaS gebruiken voor het reserveren van vergaderruimtes en vergaderzalen.

Maak nu een gratis account
Geen betalingsgegevens nodig. De gratis versie blijft gratis.
Toegankelijk via elk apparaat

Laat medewerkers in een mum van tijd een vergaderzaal reserveren

Met boekingssoftware voor vergaderruimtes bespaar je kostbare tijd en manage je eenvoudig de beschikbaarheid van vergaderruimtes en apparatuur. SuperSaaS is de meest flexibele en betaalbare online oplossing voor het beheer van vergaderruimtes. Het systeem is ook erg geschikt voor het reserveren van werkplekken.

Eenvoudiger en efficiënter vergaderruimtes beheren en reserveren

Beheer van alle ruimtesBeheer eenvoudig alle ruimtes en apparatuur

Voorkom dubbele boekingen, maak herhaalafspraken en voeg extra opties toe zoals het bijboeken van beamers, schermen of catering.

Uitgebreide toegangscontroleBepaal wie er toegang heeft tot een agenda

Creëer gebruikersgroepen om alleen een bepaalde groep toegang te geven tot een bepaalde agenda en stel in wat verschillende gebruikers kunnen zien in een agenda.

Automatische berichtenAutomatische berichten via e-mail of SMS

Verstuur automatisch flexibel in te stellen bevestigingen, herinneringen en eventuele follow-up berichten na afloop van een reservering.

Voordelige oplossing voor ruimteverhuurVoordelige oplossing

Met een gratis account kunt u het systeem volledig uitproberen. U kunt uw account elk moment upgraden naar de betaalde versie die al begint vanaf €6 p/m

Het beheren van vergaderruimtes wordt een fluitje van een cent met een online reserveringssysteem

 • Maak zoveel agenda’s als u wilt: U kunt zonder extra kosten een ongelimiteerd aantal agenda’s aanmaken voor alle locaties of ruimtes. Ook zit er geen limiet op de apparatuur of middelen die bijgeboekt kunnen worden.
 • Stel buffertijden en andere beperkingen in: Geef uzelf of uw personeel de tijd om de ruimte schoon te maken en klaar te zetten voor de volgende bezoeker door een buffertijd in te voeren.
 • Pas de layout volledig aan: Het uiterlijk van het reserveringssysteem is volledig aan te passen en af te stemmen op uw huisstijl. Alle verwijzingen naar SuperSaaS kunnen worden verwijderd.
 • Bekijk de agenda: Integreer de agenda eenvoudig in uw website of verwijs naar de agenda met een link. U kunt de agenda ook tonen op een display systeem bij de vergaderruimte en gebruikers kunnen de agenda vanaf elk apparaat met een internetverbinding bekijken.
Maak uw account aan
Geen betalingsgegevens nodig
Reserveringssysteem voor uw vergaderruimte
Een vergaderruimte reserveren vanaf een mobiele telefoon
Laat uw personeel zelf hun vergaderruimte of werkplek reserveren
Laat uw personeel zelf hun vergaderruimte of werkplek reserveren
Boekingssysteem voor het reserveren van al uw vergaderzalen, kantoorruimtes en apparatuur
Boekingssysteem voor het reserveren van al uw vergaderzalen, kantoorruimtes en apparatuur
Ervaar hoe eenvoudig het reserveren van een vergaderruimte kan zijn
Ervaar hoe eenvoudig het reserveren van een vergaderruimte kan zijn

Het systeem wordt gebruikt voor het reserveren van:

 • Conferentiezalen
 • Vergaderruimtes
 • Vergaderzalen
 • Werkplekken
 • Bedrijfsauto’s
 • Computers
 • Studio’s
 • Bureaus
 • Beamers
 • Bureaus
 • En veel meer…

Pas het reserveringssysteem aan op uw specifieke wensen met deze slimme features

 • Maak flexibel gebruik van vergaderzalen: Het systeem ondersteunt het splitsen van vergaderzalen in meerdere zalen. U kunt gebruikers toestaan om zowel een deel van de zaal als de volledige zaal te reserveren.
 • Stel verschillende boekingsrestricties in: Voer de openingstijden van elke aparte ruimte in, stel een minimum- en maximumtijd in, voeg specifieke starttijden toe, stel in tot wanneer reserveringen gewijzigd of geannuleerd mogen worden en hoe vaak een bepaald persoon kan reserveren per dag, week of maand.
 • Verstuur notificaties: Verstuur automatisch herinneringsberichten, ook via derde partijen, zoals Slack, om bijvoorbeeld de office-manager de ruimte te laten controleren of om het IT-team de beamer klaar te laten zetten.
 • Gebruik het systeem ook voor het reserveren van bureaus: U kunt in de agenda alle beschikbare ruimtes en plekken opnemen. Zo kunnen uw gebruikers eenvoudig een zaal, een bureau of een andere ruimte reserveren.
 • Voeg beheerders toe: Superusers kunnen helpen bij de indeling en het beheer van de agenda’s zodat ook zij afspraken kunnen goedkeuren, ruimtes kunnen toevoegen of verwijderen of de beschikbaarheid kunnen wijzigen.
 • Maak gebruikersgroepen aan: U kunt gebruikersgroepen aanmaken zodat bepaalde gebruikers alleen toegang hebben tot bepaalde agenda’s en ruimtes. Dit is bijvoorbeeld handig als u ook ruimtes wilt aanbieden aan mensen buiten de organisatie.
 • Openen van deuren met een pincode: Mogelijkheid om deuren te openen met een pincode die is aangemaakt tijdens de boeking. Versterk het gebruikersgemak door toegang op afstand te beheren. Hcontrol sluit naadloos aan op SuperSaaS.

Genereer omzet door vergaderruimtes extern te verhuren

 • Laat externe klanten afrekenen voor het gebruik van een vergaderruimte: Laat externe klanten direct online afrekenen, maak kortingsbonnen aan of stel prijsregels in die automatisch de nieuwe prijs berekent als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
 • Verhoog uw omzet met prijsregels: Creëer prijsregels op basis van de tijd van de afspraak of de lengte. Hierdoor kan het systeem automatisch een bedrag berekenen zodat u kortingen kunt aanbieden voor last minute reserveringen of een bedrag erbij kan optellen als er bijvoorbeeld in de avonduren wordt gereserveerd.
 • Neem uw annuleringsvoorwaarden op in de agenda: Indien u geen last minute afzeggingen wilt kunt u annuleringsvoorwaarden toevoegen of instellen dat gebruikers maar een bepaalde tijd van tevoren een afspraak kunnen maken, wijzigen of verwijderen.
 • Bekijk alle reserveringsstatistieken: Het systeem maakt automatisch een rapportage aan waarin de reserveringen en de benuttingsgraad te zien zijn. Daarnaast kunt u ook een uitdraai downloaden met alle details van de reserveringen voor een gedetailleerde rapportage.
Begin hier
Geen betalingsgegevens nodig

Wat onze klanten over ons en over het boekingssysteem zeggen

Portret vrouw Portret man Portret vrouw Portret man

Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav Pranger, eigenaar Get Healthy

Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, zaakvoerder Kayempeh bvba

Voor mijn schoonheidssalon heb ik een aantal jaren gebruik gemaakt van de online agenda van SuperSaaS. Ik heb er al heel wat nieuwe klanten aan te danken, het is zo eenvoudig om achter de pc een afspraak te maken. De klantenservice is erg vriendelijk en kundig. Wat mij betreft echt een aanrader!!

Edith Hammenga, (voormalig) eigenaresse schoonheidssalon