Het flexibele online afsprakensysteem voor medische tests en vaccinatie

Probeer het gratis uit Geen betalingsgegevens nodig.
Onze gratis abonnementen zijn blijvend gratis.

Medische afspraakplanning gemakkelijker en efficiënter

Efficiëntie in de gezondheidszorg

Beheer moeiteloos alle afspraken voor een breed scala aan medische tests en vaccinatiediensten. Pas afspraaktypes aan, beheer de agenda’s van zorgverleners en zorg voor een efficiënte planning.

Naadloos geïntegreerd

Synchroniseer automatisch afspraken met de agenda-apps die uw personeel gebruikt. Bied online betaling vooraf voor eventuele kosten en gebruik SMS of e-mail voor afspraakbevestigingen en herinneringen.

Vanaf € 7 per maand

Eenvoudig, op gebruik gebaseerd abonnement dat mee kan groeien met de grootte van uw bedrijf.

Voorbeeld van een SuperSaaS agenda in een browser voor medische tests en vaccinatie
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda op een mobiel apparaat voor medische tests en vaccinatie
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda van het type widget op een tablet voor medische tests en vaccinatie

Enkele mogelijkheden van ons online afsprakensysteem voor medische tests en vaccinatie

Zelfstandig boeken

Bespaar tijd door vooraf te bepalen hoe en wanneer patiënten zonder uw tussenkomst afspraken in uw agenda kunnen boeken of verzetten

Past zich aan uw organisatie aan

Alles was u nodig heeft zoals buffertijd instellen om te voorkomen dat u uit de planning loopt

Aanpasbaar uiterlijk en formulieren

Pas de layout volledig aan en vraag specifieke informatie die u nodig hebt als onderdeel van een reservering, zoals medische geschiedenis en reden voor de afspraak

Voeg toe aan uw website

Voeg een boekingsknop toe aan uw website, email-handtekening, Instagram en meer

Automatisch bevestigen en herinneren

Zorg dat afspraken en wijzigingen per e-mail bevestigd worden. Herinneringen per e-mail of sms voorkomen “no shows”

Uw bedrijf, uw regels

Het systeem is flexibel genoeg om zich aan uw bedrijfsproces aan te passen, in plaats van andersom

Diverse betalingsmogelijkheden

Laat klanten vooraf betalen, tijdens het boeken, of stuur een factuur achteraf

Koppel met andere agenda’s

Synchroniseer met uw Google of Outlook Agenda om dubbele afspraken te voorkomen

Alles is aan te passen

Zet klanten op een wachtlijst, stel een buffertijd in, maak herhaalafspraken, etc.

Gebruikersgroepen

Medewerkers kunnen een aparte login krijgen en gebruikers kunnen ingedeeld worden in groepen met verschillende toegang en prijzen

Rapportages en analyse

Krijg inzicht in uw boekingen of exporteer ze naar een ander programma, zoals Excel

Veiligheid & betrouwbaarheid

Uw gegevens zijn veilig opgeslagen en voldoen aan de AVG-wetgeving, de service is 24/7 beschikbaar

Waarom online afspraken maken de standaard is geworden voor medische testen en vaccinatieafspraken

SuperSaaS agenda op een laptop

Patiënten plannen testen en vaccinaties online 24/7

Met onze online boekingssoftware kunnen patiënten op elk moment medische testen en vaccinatieafspraken boeken. Deze automatisering bespaart de tijd die u aan administratie besteedt aanzienlijk, optimaliseert de afspraakplanning en wordt ook door patiënten zeer gewaardeerd vanwege het gemak waarmee zij bijvoorbeeld ook buiten reguliere openingstijden kunnen boeken.

 • Verhoogde patiënttevredenheid: bied een naadloze boekingservaring, waardoor patiënten de meest geschikte tijden voor hun testen of vaccinaties kunnen kiezen.
 • Efficiënte planning: voeg buffertijden tussen afspraken toe om een goede doorstroom van patiënten en voorbereidingstijd voor elk bezoek te waarborgen.
 • Meerdere afspraaktypes: stel patiënten in staat om tijdens het boekingsproces te kiezen uit verschillende medische testen of vaccinatietypes, wat zorgt voor passende afspraakduur en -middelen.

Stroomlijn administratieve taken en betalingsverwerking

Automatiseer de administratieve aspecten van uw praktijk, van het beheren van afspraken tot het afhandelen van betalingen, waardoor er meer tijd overblijft om te focussen op patiëntenzorg.

 • Geautomatiseerde betalingsoplossingen: bied patiënten het gemak van betalen op het moment van boeken of via automatische facturatie na de afspraak.
 • Aangepaste prijsopties: stel specifieke prijzen in voor verschillende testen of vaccinatiediensten, inclusief premium toeslagen voor boekingen op afwijkende tijden.
 • Effectief annuleringsbeheer: implementeer een duidelijk annuleringsbeleid om no-shows te verminderen en het wijzigen van afspraken efficiënt te beheren.

Specifiek ontworpen voor het plannen van zorgafspraken

Op basis van uitgebreide feedback van zorgverleners is ons boekingssysteem op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke eisen van het plannen van medische testen en vaccinaties, wat zorgt voor een soepel en efficiënt proces voor zowel personeel als patiënten.

 • Terugkerende afspraken: beheer eenvoudig repeterende behandelingen, zoals meerdere vaccinatiedoses.
 • Gemakkelijk wijzigen: geef patiënten de mogelijkheid om hun afspraken moeiteloos te wijzigen, wat hun algehele ervaring verbetert.
 • Geïntegreerde planningen: synchroniseer de agenda’s van verschillende zorgprofessionals om een uniforme agenda te bieden, rekening houdend met de beschikbaarheid van alle betrokkenen.

Voeg online afspraakplanning eenvoudig toe aan uw website

Integreer een knop of een agenda op uw website of gebruik het apart
Werkt net zo goed op een desktop als op mobiel
Pas het uiterlijk aan uw site aan
uwdomein.nl
VitalHealth Diagnostics
Een afspraak maken
VitalHealth Diagnostics
Een afspraak maken
Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online afspraakplanning Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online reservering

Neem het niet van ons aan,
hoor het van onze klanten

Het succes van de reactie op de varkensgriep in Ierland is niet in de laatste plaats te wijten aan de mogelijkheid om online te kunnen boeken. Dat we dit kunnen opzetten en het nationaal in zo’n korte tijd uitrollen, is dankzij SuperSaaS.

Paul McSweeney, Assistant National Director, Health Service Executive

Binnen 5 minuten hadden we een reserveringssysteem online! Binnen een uur hadden we het ingericht en werkend. Dit platform moet je zeker eens bekijken als je behoefte hebt aan het eenvoudig snel en aanpasbaar online krijgen van een reserveringssysteem. Voor de prijs van nog geen kop koffie per week ben je klaar!

David Donkers,Webmaster / ICT-medewerker OBS De Koekoek

De beste pakketoplossing die ik ken… Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, Zaakvoerder Kayempeh bvba

Super!! Zelfs voor niet programmeurs of website bouwer is dit systeem goed op te zetten. Heb het naar alle tevredenheid op mijn website staan, waar de klant zelf vrijgezellenfeestjes kan boeken en betalen. De online support overtreft alles kreeg binnen een aantal uur antwoord zelfs buiten kantoor uren!!

Jasper Boekbinder,Eigenaar vrijgezellenfeestoplocatie.nl

Ik werk al jaren met SuperSaaS. Voor een klein bedrag kunnen mijn klanten nu zelf een afspraak maken voor het onderhoud aan hun ketel of geiser. Je merkt dat de klanten over het algemeen ’s avonds een afspraak maken. Dan is ons kantoor dicht. De klant wordt toch geholpen.

De heer van Stalle,Eigenaar Kiroda onderhoud en installatie techniek

Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav, Eigenaar Get Healthy

Sinds een paar weken gebruikt de Zorgcoöperatie Schaijk de SuperSaaS agenda en ik kan zeggen het werkt super. Eenvoudig en duidelijk. Een aanbeveling voor iedereen.

Hans Bink, Secretaris Zorgcoöperatie Schaijk

Prima product. We hebben er erg veel profijt van. Er zijn genoeg, maar niet te veel, variabelen om het reserveringssysteem te configureren. We kunnen alle soorten reserveringen en activiteiten kwijt. Een verrijking voor ons tennisinitiatief.

Otto Soede, Eigenaar en initiatiefnemer Tennis op Kop van Zuid
Portret van een tevreden mannelijke klant van online reservering
Portret van een tevreden mannelijke klant van online afspraakplanning
Ons reserveringssysteem wordt gebruikt voor:
 • Covid-19-testen
 • Snelheidstesten
 • PCR-testen
 • Antigentesten
 • Bloedtesten
 • Vaccinaties
 • Bedrijfstesten
 • en meer…
Kate Dahl

De ervaring van een vaste klant

Kate Dahl is een Amerikaanse carrièrecoach in Denemarken. Ze helpt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Kate maakt sinds 2020 gebruik van SuperSaaS om online afspraken in te plannen.

Lees Kate’s verhaal

De voordelen voor uw bedrijf

Verhoogde efficiëntie

Door het boekingsproces te automatiseren wordt er tijd en geld bespaard en wordt het aantal menselijke fouten, zoals dubbele boekingen, verminderd.

Betere service

Het rechtstreeks boeken van afspraken op elk moment voorkomt een hoop communicatie over en weer. Self-service heeft doorgaans de voorkeur van klanten in de digitale wereld van vandaag.

Minder no-shows

Automatische herinneringen via e-mail of sms verminderen het aantal vergeten of gemiste afspraken aanzienlijk en zorgen ervoor dat uw bedrijf op maximale capaciteit draait.

Veelgestelde vragen

De antwoorden waarvan u niet wist dat u ze nodig had

Algemene vragen

Wat onderscheidt SuperSaaS van de concurrentie? SuperSaaS biedt meer functionaliteit dan andere systemen voor afsprakenplanning, dankzij de voortdurende verbeteringen die we de afgelopen 15 jaar hebben doorgevoerd op basis van feedback van klanten.

Dit zorgt ervoor dat het meestal aansluit op uw huidige workflow, in plaats van dat u uw bedrijfsproces hoeft aan te passen aan het systeem.

Ons grote bereik betekent ook dat we onze kosten over een groot aantal klanten kunnen spreiden, wat resulteert in een betere prijs.

Moet ik mijn eigen website hebben? SuperSaaS is naadloos te integreren in iedere site, maar als u (nog) geen website hebt kunt u ook direct de link naar een SuperSaaS agenda gebruiken. Deze kunt u dan aan uw e-mail handtekening toevoegen, delen via WhatsApp, of op uw Facebook of Instagram-pagina zetten.
Hebben jullie een mobiele app?

Wanneer u (of uw klanten) een agenda bezoekt met een mobiel apparaat, zoals een iPhone of Android, toont het systeem automatisch een versie die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

U kunt op het startscherm van een iPad of iPhone ook een icoontje naar uw agenda zetten. Zo ziet het eruit als een app, maar u hoeft niet naar de App Store te gaan om deze te downloaden. Zie mobiele apparaten voor meer informatie.

Kan ik SuperSaaS koppelen met andere agenda’s?

U kunt de beschikbaarheid van uw SuperSaaS-agenda laten afhangen van uw Google- of Outlook-agenda. SuperSaaS haalt alleen gegevens over uw beschikbaarheid op, wij downloaden geen afspraken.

Op deze manier kunt u gebruikers toestaan een afspraak te plannen in uw persoonlijke agenda, zonder dat die persoon toegang heeft tot andere gegevens in uw agenda.

Abonnementen en facturering

Is de gratis versie echt gratis? SuperSaaS is volledig gratis te gebruiken en vereist hiervoor geen creditcardgegevens. De gratis versie heeft enkele beperkingen, waaronder een limiet van 50 afspraken en advertenties op de agendapagina.

Details zijn te vinden bij onze prijzen. De gratis versie is blijvend beschikbaar voor privé- en niet-commercieel gebruik.

Kan ik overstappen naar een groter of kleiner abonnement? U kunt op elk moment upgraden of downgraden, toekomstige betalingen worden automatisch aangepast. Als u het systeem een tijdje niet nodig heeft, kunt u zelfs terugschakelen naar de gratis versie en later een nieuw abonnement opstarten. Seizoensgebonden bedrijven hoeven zich dus alleen te abonneren tijdens het hoogseizoen.
Wat gebeurt er als ik mijn boekingslimiet overschrijd?

Als u het maximale aantal toegestane afspraken bij uw abonnement overschrijdt, zal het systeem u hiervan per e-mail op de hoogte stellen. U heeft dan drie dagen de tijd om het account te upgraden of het aantal afspraken te verminderen (stuur ons gerust een e-mail als u meer tijd nodig heeft).

We zullen uw toekomstige afspraken nooit verwijderen. Als u na drie dagen nog steeds uw limiet overschrijdt, accepteert het systeem geen nieuwe afspraken meer totdat de situatie is verholpen. Alle overige functionaliteit blijft ongewijzigd. U en uw gebruikers kunnen dus nog steeds afspraken bekijken en bestaande afspraken wijzigen.

Brengt u kosten in rekening als gebruikers betalen bij een afspraak?

Als u wilt dat klanten vooraf betalen voor afspraken, kunt u gebruik maken van het geïntegreerde online betalingssysteem. U kunt kiezen uit verschillende betaalproviders, zoals PayPal of Mollie of zelfs een combinatie van meerdere aanbieders tegelijk. Ze sturen betalingen rechtstreeks naar uw bankrekening, waarvan zij de kosten voor hun service vanaf trekken. Het geld gaat niet via SuperSaaS; wij rekenen hiervoor geen kosten.

Het is ook mogelijk om het ingebouwde kredietsysteem te gebruiken, waarbij klanten vooraf krediet kopen die ze vervolgens gebruiken om afspraken te boeken.

Meer informatie is te vinden in onze documentatie.