Rijlessen reserveren & online laten betalen

Maak een gratis account

Plan gemakkelijk en snel uw rijlessen in

Blokkeer uw eigen reistijd, laat studenten herhaalafspraken inplannen, verstuur automatisch een e-mail of SMS als herinnering en vele andere mogelijkheden.

Een greep uit de mogelijkheden

Mobiele apparatenGeoptimaliseerd voor mobiele telefoon

Dus is de agenda makkelijk bij te houden in de auto (…als u geparkeerd staat!)

KostenbesparendLage tarieven voor vele opties

Gratis uit te proberen en naarmate u groeit, groeit de agenda met u mee

Website integratieOp uw eigen website & Facebook pagina

Makkelijk te integreren in een website maar ook losstaand te gebruiken als u nog geen site heeft

Geïntegreerde betalingsoptieSnel uw betaling ontvangen

Optioneel een betalingssyteem toe te voegen zodat studenten meteen kunnen betalen

Beheer uw rijschool online

  • Verminder uw administratie door het automatiseren van uw reserveringen en het online betalingssysteem
  • Verzamel alle gegevens zoals telefoonnummers, ophaaladressen en rijvaardigheid
  • Meerdere rij-instructeurs? Voeg ze toe in één agenda om zo het overzicht te houden
  • Stuur automatische berichten om reserveringen te bevestigen of om studenten te herinneren van hun afspraak
  • Koppel het met andere agenda’s zodat uw studenten niet kunnen reserveren tijdens uw persoonlijke afspraken
Probeer nu
Gratis uitproberen
Screen schedule
Screen mobile
Rij instructeur en student in lesauto
Laat uw studenten online rijlessen reserveren
Lesauto
Past perfect bij elke rijschool

De agenda doet het werk voor u

Geen gedoe meer met het inroosteren van uw eigen reistijd. Dit kan eenvoudig ingesteld worden in de agenda zelf. En als u wilt, krijgt u automatisch bericht via SMS als er op het laatste moment een wijziging is doorgevoerd.

Stel regels in de agenda in zodat er alleen reserveringen gemaakt kunnen worden op de dagen en tijden die u kunt. Studenten kunnen ook makkelijk zelf herhaalafspraken inplannen.

Het is ook mogelijk om een online betalingssysteem toe te voegen. Hiermee kan de student direct afrekenen bij het maken van een afspraak. Het is daarnaast ook mogelijk om de SuperSaaS agenda te koppelen aan uw persoonlijke agenda, zoals Google Calendar, zodat het rijden niet in conflict komt met uw persoonlijke afspraken.

De agenda is makkelijk aan te passen

Krijgt u steeds meer reserveringen? Of heeft u misschien een extra rijinstructeur aangenomen? U kunt makkelijk de bestaande agenda aanpassen indien er veranderingen zijn in uw bedrijf. De nieuwe instructeur kan toegevoegd worden als superuser zodat die ook in dezelfde agenda wordt opgenomen.

Als u al een eigen website of Facebook pagina hebt, kunt u SuperSaaS geheel aanpassen naar de stijl van die pagina’s. Het is ook mogelijk om SuperSaaS te koppelen aan uw website of Facebook pagina, zodat uw klanten nog sneller kunnen reserveren.

Gratis proberen

Wat zeggen onze klanten over ons?

Portret vrouw Portret man Portret klant Portret vrouw Portret man

Ik gebruik SuperSaaS nu zo’n drie jaar om al mijn rijlessen in te plannen voor onze rijschool. Vanaf het allereerste moment is dit een moeiteloos systeem geweest. Ik kan het zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een reserveringssysteem.

Mike Gordon, Kendal Green Driving School

Wat wij uitermate fijn vinden is dat het systeem zelf aan te passen is. Het is voor ons belangrijk om onze studenten het mogelijk te laten maken om hun lessen zelf online te reserveren. Geen enkel ander systeem is te vergelijken met SuperSaaS vanwege de vele opties en aanpassingen die je zelf kan doen. Om voor SuperSaaS te kiezen is één van de beste keuzes die ik heb gemaakt voor Red Oak Driving School.

Shane Myers, Lead Instructor, Red Oak Driving School

Wij gebruiken de SuperSaaS agenda omdat het een flexibel en redelijk geprijsd systeem is waarmee onze studenten afspraken kunnen reserveren en wijzigen, over het algemeen zonder enige hulp vanuit ons. Onze studenten vinden het prettig omdat de agenda precies laat zien welke openingen er nog zijn en het stelt hun in staat om op elk moment van de dag te reserveren, zelfs als ons kantoor gesloten is.

Kelly, Co-owner of Archer’s Driving School

SuperSaaS heeft er voor gezorgd dat last minute annuleringen niet meer zo veel voorkomen. Het heeft de studenten ook gelijk “getraind” in hun organisatie en planning van de lessen. Voorheen was ik uren kwijt aan het heen en weer sms’en met studenten om de lessen te annuleren of te wijzigen, maar nu kunnen de studenten het zelf invoeren en krijg ik er een bericht over zodra het ingevoerd is.

Clive Copeland, Bin-The-L-Plates