Online boeken in 34 talen voor taalscholen

Probeer het gratis uit Geen betalingsgegevens nodig.
Onze gratis abonnementen zijn blijvend gratis.

Cursusplanning gemakkelijker en efficiënter

Ideaal voor onderwijsinstellingen

Beheer efficiënt lesroosters of examenplanning. Pas het reserveringssysteem aan voor lezingen, seminars en docentenvergaderingen.

Integraties

Synchroniseer uw SuperSaaS agenda’s automatisch met persoonlijke agenda-apps. Gebruik SMS of e-mail voor bevestigingen en herinneringen.

Vanaf € 7 per maand

Eenvoudig, op gebruik gebaseerd abonnement dat mee kan groeien met de grootte van uw bedrijf.

Voorbeeld van een SuperSaaS agenda in een browser voor taalcursussen
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda op een mobiel apparaat voor taalcursussen
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda van het type widget op een tablet voor taalcursussen

Enkele mogelijkheden van ons online boekingssysteem voor taalcursussen

Zelfstandig boeken

Bespaar tijd door vooraf te bepalen hoe en wanneer studenten zonder uw tussenkomst lessen in uw agenda kunnen boeken of verzetten

Alles wat u nodig heeft voor taalcursussen, zoals het definiëren van regels of beperkingen omtrent klassenplanning of het inschrijven voor cursusreeksen

Of u nu annuleringsvoorwaarden, boekingsregels of specifieke kortingen wilt instellen, u kunt het reserveringsproces er op aanpassen

Aanpasbaar uiterlijk en formulieren

Pas het uiterlijk volledig aan en vraag de informatie die u nodig hebt als onderdeel van een reservering, zoals taalvaardigheidsniveau of specifieke leerdoelen

Voeg toe aan uw website

Voeg een boekingsknop toe aan uw website, email-handtekening, Instagram en meer

Automatisch bevestigen en herinneren

Zorg dat afspraken en wijzigingen per e-mail bevestigd worden. Herinneringen per e-mail of sms voorkomen “no shows”

Uw bedrijf, uw regels

Het systeem is flexibel genoeg om zich aan uw bedrijfsproces aan te passen, in plaats van andersom

Diverse betalingsmogelijkheden

Integreer een kredietsysteem. Bied de mogelijkheid om een beperkt aantal klassen per periode te boeken met een kredietsysteem

Koppel met andere agenda’s

Koppel meerdere roosters van docenten of synchroniseer met andere agenda’s zoals Outlook, Google Agenda, Microsoft 365 of Apple Calendar.

Alles is aan te passen

Zet klanten op een wachtlijst, stel een buffertijd in, maak herhaalafspraken, etc.

Gebruikersgroepen

Medewerkers kunnen een aparte login krijgen en gebruikers kunnen ingedeeld worden in groepen met verschillende toegang en prijzen

Rapportages en analyse

Krijg inzicht in uw boekingen of exporteer ze naar een ander programma, zoals Excel

Veiligheid & betrouwbaarheid

Uw gegevens zijn veilig opgeslagen en voldoen aan de AVG-wetgeving, de service is 24/7 beschikbaar

Waarom veel taaldocenten gebruik maken van een online boekingssysteem

SuperSaaS agenda op een laptop

Laat studenten 24/7 online lessen en cursussen boeken

Maak een online agenda voor uw taalschool, online lessen, cursussen of coachingslessen en laat uw studenten zelf afspraken inplannen. Bespaar tijd en vul uw agenda moeiteloos zonder bergen aan administratie.

 • Efficiënte administratie: automatiseer uw reserveringsproces zodat u meer tijd kunt besteden aan het onderwijzen van uw studenten.
 • Verminder no-shows: stuur automatisch bevestigingen en herinneringen kort voor de gereserveerde tijd.
 • Veelzijdige agenda: kies tussen één-op-één vergaderingen of groepslessen waar meerdere studenten zich voor kunnen inschrijven.
 • Online afspraken: stuur automatisch een link voor (video-)afspraken via Google Meet en Zoom.
 • Maximaliseer bezettingsgraad: gebruik een wachtlijst met automatische of handmatige plaatsing en meldingen om de opkomst te verhogen en cursisten te informeren wanneer er een plek in een klas beschikbaar komt.

Diverse commerciële mogelijkheden voor uw taalschool

Laat het systeem de betaling vooraf regelen en ontdek nieuwe commerciële mogelijkheden.

 • Automatische betalingen: bied betaling bij boeking of verkoop pakketten en laat uw studenten betalen via een kredietsysteem. Het is ook mogelijk om achteraf automatisch een factuur te sturen, via uw eigen betalingsprovider.
 • Lespakketten: verkoop kredietpakketten en laat studenten flexibel boeken.
 • Geavanceerde prijsstelling: pas prijsregels toe om piek- en dalurentarieven in te stellen om boekingen over de dag te spreiden.
 • Promoties: trek nieuwe studenten aan door uw eigen kortingscoupons en promotionele aanbiedingen te creëren. Bijvoorbeeld een gratis intake sessie of 10% korting op een lespakket.
 • Cross-selling: Voeg een dropdownmenu toe aan uw schema en bied aanvullende diensten of materialen aan zoals examentraining of taalboeken.

Uitstekend geschikt voor taalscholen

Op basis van feedback van professionals in de taalschoolindustrie is ons boekingssysteem geoptimaliseerd zodat het systeem nu aan elke planningswens van uw taalschool kan voldoen.

 • Spreekt uw taal: beschikbaar in 34 verschillende talen om studenten van over de hele wereld in hun eigen taal te ondersteunen.
 • Onbeperkt aantal docenten: ongeacht hoeveel leraren, ze kunnen allemaal hun eigen agenda en werktijden beheren zonder extra kosten.
 • Verzamel studentgegevens: u kunt aanmeldformulieren toevoegen om studenteninformatie zoals hun huidige taalniveau vast te leggen. Voeg notities toe om de aanwezigheid en persoonlijke voortgang bij te houden
 • Follow-ups: stuur automatisch huiswerkopdrachten na elke les in een follow-up email of sms.
 • Meerdere lessen: gebruik het systeem voor enkele reserveringen of voor een reeks lessen tegelijk.
 • Beheer annuleringen: bepaal of en hoe ver van tevoren reserveringen voor een les kunnen worden gewijzigd of geannuleerd zonder uw tussenkomst.

Voeg online afspraakplanning eenvoudig toe aan uw website

Integreer een knop of een agenda op uw website of gebruik het apart
Werkt net zo goed op een desktop als op mobiel
Pas het uiterlijk aan uw site aan
uwdomein.nl
VerboLingua
Boek een les
VerboLingua
Boek een les
Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online afspraakplanning Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online reservering

Neem het niet van ons aan,
hoor het van onze klanten

SuperSaaS is gewoon fantastisch. Ik kon mijn agenda snel configureren. We hebben vervolgens onze weblink gepubliceerd in al onze advertenties, zodat alle deelnemers zichzelf konden inplannen. Dankzij SuperSaaS hebben we een enorme hoeveelheid tijd bespaard.

P. Corsilli, PPO, Boucherville Elementary School

Binnen 5 minuten hadden we een reserveringssysteem online! Binnen een uur hadden we het ingericht en werkend. Dit platform moet je zeker eens bekijken als je behoefte hebt aan het eenvoudig snel en aanpasbaar online krijgen van een reserveringssysteem. Voor de prijs van nog geen kop koffie per week ben je klaar!

David Donkers,Webmaster / ICT-medewerker OBS De Koekoek

De beste pakketoplossing die ik ken… Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, Zaakvoerder Kayempeh bvba

Super!! Zelfs voor niet programmeurs of website bouwer is dit systeem goed op te zetten. Heb het naar alle tevredenheid op mijn website staan, waar de klant zelf vrijgezellenfeestjes kan boeken en betalen. De online support overtreft alles kreeg binnen een aantal uur antwoord zelfs buiten kantoor uren!!

Jasper Boekbinder,Eigenaar vrijgezellenfeestoplocatie.nl

Ik werk al jaren met SuperSaaS. Voor een klein bedrag kunnen mijn klanten nu zelf een afspraak maken voor het onderhoud aan hun ketel of geiser. Je merkt dat de klanten over het algemeen ’s avonds een afspraak maken. Dan is ons kantoor dicht. De klant wordt toch geholpen.

De heer van Stalle,Eigenaar Kiroda onderhoud en installatie techniek

Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav, Eigenaar Get Healthy

Sinds een paar weken gebruikt de Zorgcoöperatie Schaijk de SuperSaaS agenda en ik kan zeggen het werkt super. Eenvoudig en duidelijk. Een aanbeveling voor iedereen.

Hans Bink, Secretaris Zorgcoöperatie Schaijk

Prima product. We hebben er erg veel profijt van. Er zijn genoeg, maar niet te veel, variabelen om het reserveringssysteem te configureren. We kunnen alle soorten reserveringen en activiteiten kwijt. Een verrijking voor ons tennisinitiatief.

Otto Soede, Eigenaar en initiatiefnemer Tennis op Kop van Zuid
Portret van een tevreden mannelijke klant van online reservering
Portret van een tevreden mannelijke klant van online afspraakplanning
Ons reserveringssysteem wordt gebruikt voor:
 • Privéleraar boeken
 • Coaching
 • Workshops
 • en meer…
Kate Dahl

De ervaring van een vaste klant

Kate Dahl is een Amerikaanse carrièrecoach in Denemarken. Ze helpt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Kate maakt sinds 2020 gebruik van SuperSaaS om online afspraken in te plannen.

Lees Kate’s verhaal

De voordelen voor uw bedrijf

Verhoogde efficiëntie

Door het boekingsproces te automatiseren wordt er tijd en geld bespaard en wordt het aantal menselijke fouten, zoals dubbele boekingen, verminderd.

Betere service

Het rechtstreeks boeken van afspraken op elk moment voorkomt een hoop communicatie over en weer. Self-service heeft doorgaans de voorkeur van klanten in de digitale wereld van vandaag.

Minder no-shows

Automatische herinneringen via e-mail of sms verminderen het aantal vergeten of gemiste afspraken aanzienlijk en zorgen ervoor dat uw bedrijf op maximale capaciteit draait.

Veelgestelde vragen

De antwoorden waarvan u niet wist dat u ze nodig had

Algemene vragen

Wat onderscheidt SuperSaaS van de concurrentie? SuperSaaS biedt meer functionaliteit dan andere systemen voor afsprakenplanning, dankzij de voortdurende verbeteringen die we de afgelopen 15 jaar hebben doorgevoerd op basis van feedback van klanten.

Dit zorgt ervoor dat het meestal aansluit op uw huidige workflow, in plaats van dat u uw bedrijfsproces hoeft aan te passen aan het systeem.

Ons grote bereik betekent ook dat we onze kosten over een groot aantal klanten kunnen spreiden, wat resulteert in een betere prijs.

Moet ik mijn eigen website hebben? SuperSaaS is naadloos te integreren in iedere site, maar als u (nog) geen website hebt kunt u ook direct de link naar een SuperSaaS agenda gebruiken. Deze kunt u dan aan uw e-mail handtekening toevoegen, delen via WhatsApp, of op uw Facebook of Instagram-pagina zetten.
Hebben jullie een mobiele app?

Wanneer u (of uw klanten) een agenda bezoekt met een mobiel apparaat, zoals een iPhone of Android, toont het systeem automatisch een versie die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

U kunt op het startscherm van een iPad of iPhone ook een icoontje naar uw agenda zetten. Zo ziet het eruit als een app, maar u hoeft niet naar de App Store te gaan om deze te downloaden. Zie mobiele apparaten voor meer informatie.

Kan ik SuperSaaS koppelen met andere agenda’s?

U kunt de beschikbaarheid van uw SuperSaaS-agenda laten afhangen van uw Google- of Outlook-agenda. SuperSaaS haalt alleen gegevens over uw beschikbaarheid op, wij downloaden geen afspraken.

Op deze manier kunt u gebruikers toestaan een afspraak te plannen in uw persoonlijke agenda, zonder dat die persoon toegang heeft tot andere gegevens in uw agenda.

Abonnementen en facturering

Is de gratis versie echt gratis? SuperSaaS is volledig gratis te gebruiken en vereist hiervoor geen creditcardgegevens. De gratis versie heeft enkele beperkingen, waaronder een limiet van 50 afspraken en advertenties op de agendapagina.

Details zijn te vinden bij onze prijzen. De gratis versie is blijvend beschikbaar voor privé- en niet-commercieel gebruik.

Kan ik overstappen naar een groter of kleiner abonnement? U kunt op elk moment upgraden of downgraden, toekomstige betalingen worden automatisch aangepast. Als u het systeem een tijdje niet nodig heeft, kunt u zelfs terugschakelen naar de gratis versie en later een nieuw abonnement opstarten. Seizoensgebonden bedrijven hoeven zich dus alleen te abonneren tijdens het hoogseizoen.
Wat gebeurt er als ik mijn boekingslimiet overschrijd?

Als u het maximale aantal toegestane afspraken bij uw abonnement overschrijdt, zal het systeem u hiervan per e-mail op de hoogte stellen. U heeft dan drie dagen de tijd om het account te upgraden of het aantal afspraken te verminderen (stuur ons gerust een e-mail als u meer tijd nodig heeft).

We zullen uw toekomstige afspraken nooit verwijderen. Als u na drie dagen nog steeds uw limiet overschrijdt, accepteert het systeem geen nieuwe afspraken meer totdat de situatie is verholpen. Alle overige functionaliteit blijft ongewijzigd. U en uw gebruikers kunnen dus nog steeds afspraken bekijken en bestaande afspraken wijzigen.

Brengt u kosten in rekening als gebruikers betalen bij een afspraak?

Als u wilt dat klanten vooraf betalen voor afspraken, kunt u gebruik maken van het geïntegreerde online betalingssysteem. U kunt kiezen uit verschillende betaalproviders, zoals PayPal of Mollie of zelfs een combinatie van meerdere aanbieders tegelijk. Ze sturen betalingen rechtstreeks naar uw bankrekening, waarvan zij de kosten voor hun service vanaf trekken. Het geld gaat niet via SuperSaaS; wij rekenen hiervoor geen kosten.

Het is ook mogelijk om het ingebouwde kredietsysteem te gebruiken, waarbij klanten vooraf krediet kopen die ze vervolgens gebruiken om afspraken te boeken.

Meer informatie is te vinden in onze documentatie.