Online agenda voor doktoren, huisartsen, therapeuten en klinieken

Maak een gratis account Geen betalingsgegevens nodig.
De gratis versie blijft altijd gratis.

Een handige assistent in de vorm van SuperSaaS

Verlicht uw werk met behulp van SuperSaaS, de personal assistent voor uw werk in de zorg. Verzamel de benodigde gegevens in een zelf te ontwerpen formulier en biedt al uw verschillende behandelingen aan in de agenda. Stel gepersonaliseerde bevestigings- en herinneringsberichten op en laat uw patiënten zelf hun afspraken inplannen via hun mobiele apparaat of computer.

Andere mogelijkheden

KostenbesparendKostenbesparend

Direct aan de slag met een gratis account en lage tarieven voor abonnementen

GebruikersrollenMeerdere artsen?

Voeg de medewerkers toe en geef ze speciale toegang tot de agenda

Volledig aanpasbaarPast perfect bij uw wensen

U kunt de agenda geheel aanpassen aan uw eigen wensen en ideeën

Flexibele bevestigingenSMS en e-mail berichten

Stuur gepersonaliseerde berichten naar de patiënt ter bevestiging of herinnering

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Zorg voor uw patiënten. Geef ze het gemak van online reserveren en voorkom een roodgloeiende telefoon
 • Voorkom no-shows. Door het versturen van gepersonaliseerde bevestigings- en herinneringsberichten komen uw patiënten altijd opdagen
 • Onzichtbare details. Door het afschermen van de reserveringsdetails zullen de gebruikers niet elkaars informatie kunnen zien
 • Geautomatiseerde wachtlijsten. Gebruik een wachtlijst om andere patiënten te kunnen ontvangen na een afzegging
 • Ook voor randapparatuur. Ook al uw medische apparatuur en ruimtes kunnen in de agenda opgenomen worden
Probeer nu
Gratis uitproberen
Desktop agenda
Mobiele agenda
Minder papierwerk door SuperSaaS
Afsprakensysteem voor klinieken & artsen
Boeking systeem voor voor tandartspraktijken
Het online systeem voor tandartspraktijken
 • Een simpele oplossing voor uw planning Een gestroomlijnde agenda door het instellen van werktijden, lunchpauzes en vakantiedagen. Voeg ook eenvoudig de bereikbaarheidsdiensten, roulaties en andere planningsopties toe.
 • 24 uur per dag, 7 dagen in de week Met het gebruik van de SuperSaaS agenda bent u altijd online en kunnen uw patiënten op hun gemak hun eigen afspraken inplannen of aanpassen via de computer, tablet of mobiel.
 • Geef uw patiënten extra zorg Laat het systeem automatisch persoonlijke herinnerings- en bevestigingsberichten versturen via de e-mail of SMS. U kunt ook een follow-up bericht versturen om de klant te vragen op een herhaalafspraak in te plannen.
 • Uw eigen design Maak het u en uw patiënten makkelijker met het gebruiksvriendelijke interface die geheel gepersonaliseerd kan worden in layout door kleur, logo en andere opties aan te passen. De agenda is ook eenvoudig te integreren op uw eigen website.
 • Meerdere agenda’s in een account Handig als u meerdere artsen, behandelingen of behandelruimtes heeft. Zo kan de agenda rekening houden met alle middelen die nodig zijn voor de afspraak die een patiënt wil maken.
 • Verzamel extra gegevens Naast de benodigde persoonsgegevens kunt u ook extra informatie opslaan. Uw patiënten kunnen hun klachten, behandelingsgeschiedenis of behandelingswensen invullen.
 • Tijdbesparend Met SuperSaaS als uw persoonlijke assistent zult u minder tijd aan de telefoon zitten, minder tijd kwijt zijn aan e-mails beantwoorden en heeft u meer tijd voor uw patiënten.
Direct starten

The success of the swine flu response in the Republic of Ireland is due in no small part to the facility of being able to book online. That we were able to set this up and roll it out nationally in such a short space of time is a credit to SuperSaaS.

Paul McSweeney, Assistant National Director, Health Service Executive
Logo Health Service Executive